walden festival zoekt helpende handen

kom jij als vrijwilliger meehelpen achter de schermen?

Walden Festival is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Op 13 & 14 juli 2024 is het festival aan zijn vierde editie toe in het Brusselse Leopoldpark. Het concept? Genieten van muziek in al haar diversiteit in het groene hart van de Europese wijk. Verwacht je aan een avontuurlijk zomerfestival voor jong en oud!

 

De makers van Klarafestival kunnen dit uiteraard niet alleen, en daarom kunnen ze jouw hulp goed gebruiken! Wij zijn op zoek naar mensen die komen helpen met:

  • flyering: hoe meer zielen, hoe meer vreugde. En dus gaan we voor een uitverkocht Walden Festival. Help het programma mee kenbaar te maken door op diverse locaties te flyeren (locaties en momenten te bespreken, in de loop van juni en juli).

  • opbouw: ooit al een leeg grasveld mee omgetoverd tot het kloppend hart van een festival? Dit is je kans. Smeer die spierballen al maar in en help het meubilair en alle versiering een mooi plekje te geven op het terrein op donderdag 11 en/of vrijdag 12 juli. De work-out krijg je er gratis bij.

  • sfeerbeheer: het publiek en de artiesten onthalen, de toegang tot de backstage bewaken of een oogje in het zeil houden op het terrein - jij doet het allemaal met de glimlach. Je vindt het fijn om mensen te verwelkomen en ze wegwijs te maken op een van de locaties van Walden Festival op zaterdag 13 en/of zondag 14 juli

  • afbraak: aan alle mooie liedjes komt helaas een eind, zo ook aan Walden Festival. Help mee met de opkuis en zorg ervoor dat alles gesorteerd en opgeruimd raakt. Zowel de rondslingerende verlengkabel als de comfortabele loungezetels moeten met jouw hulp terug naar de opslagruimte op maandag 15 juli.

in ruil krijg jij:

  • een veelzijdige en unieke ervaring op Walden Festival, zowel voor als achter de schermen

  • de kans om mee te werken in een enthousiast & gedreven team 

  • de mogelijkheid tot het bijwonen van één of meerdere concerten tijdens het festival (afhankelijk van je shift)

  • een lekkere verse maaltijd voor of na je shift & drankjes om je dorst te lessen 

  • een forfaitaire kostenvergoeding van €41,48 euro per dag + een vergoeding voor verplaatsing

 

Voel je het al kriebelen om er in te vliegen? Stuur dan vóór 10 mei 2024 een mailtje naar 

helene@klarafestival.be met als onderwerp “Vrijwilliger op Walden”. Ten laatste begin juni zal je van ons meer informatie krijgen.

 

Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!

concerten

/ museum

Ictus, Brussels Philharmonic & Vlaams Radiokoor

Music for Eighteen Musicians
meer info
/ museum

Eydís Evensen

The Light
meer info
/ museum

Avishai Cohen Banda Iroko

Iroko
meer info