op maat van iedereen

maak van walden festival 2023 een gezellige familie-uitstap

 

Walden Festival is een festival op maat van iedereen. Breng dus gerust je kinderen, grootmoeder, opa of tante mee en maak er een gezellige familie-uitstap van. Kers op de taart: kinderen en jongeren onder 16 jaar mogen gratis binnen, en jongeren onder 26 jaar genieten van 50% korting.

plezier gegarandeerd

Speciaal voor families stippelden we een route uit langs de leukste walden-spots. Kom experimenteren op de scratch-tafels van Musica, dans op de aanstekelijke deuntjes van Meskerem Mees en Airboxes, of laat je schminken als bloemenmeisje of dino. Bijkomen kan met een lekkere vegetarische maaltijd of een verfrissend drankje, of zelfs een korte yoga-initiatie onder de bomen. 

Bovendien bezoek je die dag het Museum voor Natuurwetenschappen op vertoon van je Walden Festival-ticket voor slechts €5.

 

volg de family-route:

12:00 Brussels Young Philharmonic

13:45 SCRATCH - workshop & optreden + open atelier

15:00 Imre & Myrddin De Cauter

16:00 Meskerem Mees

17:00 Airboxes

word componist

Geïnspireerd door Scratch, een compositie voor drie versterkte ballonnen, werkte Musica Impulscentrum een bijzonder instrument uit. Neem plaats aan één van de ruistafels en schrijf samen met de andere deelnemers aan een uniek muzikaal verhaal. Of neem deel aan een van de workshops met percussionist Wim Pelgrims.

voor iedereen

Onder begeleiding van Inter doen we ons best om Walden Festival voor iedereen toegankelijk te maken. Zo is er een alternatieve ingang voor mensen met een beperking, een verhoogd rolstoelpodium aan de main stage en mag een vaste begeleider steeds gratis mee op vertoon van je EDC-kaart. 

 

Ontdek alle maatregelen die we nemen voor mensen met een beperking. Heb je nog andere wensen of suggesties? Laat het ons weten via info@waldenfestival.be.

Jouw Sleutel

Ook mensen die anders drempels ondervinden om deel te nemen aan cultuur betrekken we op een actieve manier tot ons festival. Met het project 'Jouw Sleutel' bieden we per festivaldag 50 mensen de kans om gratis te genieten van het festival, inclusief een korte toelichting bij de concerten. Daarvoor werken we samen met sociale organisaties, zoals dienstencentra of armoedeorganisaties.

Ook onze vrijwilligersploeg zou niet zo krachtig zijn zonder het engagement van mensen met een achtergrond als nieuwkomer. We werken onder meer samen met Refu Interim en Minor Ndako.

Wil je meer info over deze projecten, neem dan contact op met esther@klarafestival.be

concerten

/ museum

Ictus, Brussels Philharmonic & Vlaams Radiokoor

Music for Eighteen Musicians
meer info
/ museum

Eydís Evensen

The Light
meer info
/ museum

Avishai Cohen Banda Iroko

Iroko
meer info