Dank je om erbij te zijn tijdens Walden Festival 2023

herbeleef de hoogtepunten van het festivalweekend

Wat een weekend! Afgelopen zaterdag en zondag waren jullie met zo’n 2500 festivalgangers van de partij voor een tweedaagse gevuld met klassieke muziek, jazz, hedendaagse en niet-Westerse muziek in het Leopoldpark. Bedankt aan jullie, aan de artiesten, technici, vrijwilligers en partners om samen dit muzikale feest waar te maken.

 

Nog even nagenieten

Bekijk onze aftermovie, scroll door de fotoreportage, of herbeluister de hoogtepunten op klara.be. En noteer ook alvast de volgende editie van Walden Festival in je agenda: zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024. We zien je volgend jaar graag terug!

laat ons weten wat je ervan vond

We zijn erg benieuwd hoe je Walden Festival beleefde. Vul de enquête in en maak kans op één van de Walden Festival-pakketten, gevuld met leuke goodies van het festival. Het invullen neemt maar 5 minuten tijd in beslag.

een duurzaam festival

Op donderdag 13 juli nodigde Pulse Transitienetwerk hun netwerk uit voor een blik achter de schermen bij Walden Festival. Collega Esther De Soomer maakte de groep wegwijs in de 7 principes die we hanteren rond duurzaamheid.

concerten

/ museum

Ictus, Brussels Philharmonic & Vlaams Radiokoor

Music for Eighteen Musicians
meer info
/ museum

Eydís Evensen

The Light
meer info
/ museum

Avishai Cohen Banda Iroko

Iroko
meer info