Wij zijn er klaar voor. Jij ook?

bereid je voor op walden festival 2023

 

Het podium staat sinds begin deze week te blinken, de laatste leveranciers rijden af en aan en ook de fantastische ploeg vrijwilligers is helemaal gebrieft om alles vlot te laten verlopen. We staan te trappelen om de deuren van de weide open te gooien. Welkom!

update uurschema 16 juli

 

De planning voor twee concertlocaties op zondag 16 juli is gewijzigd. In senghor zal het duo Parisien & Peirani telkens een half uur vroeger dan voorzien spelen, dus met starturen om 13:30 en 15:30. In lycée zal Julien Tassin een extra concert spelen om 15:00.

weer of geen weer

 

Weer of geen weer, op Walden Festival zit je altijd goed. Op alle buitenlocaties voorzien we grote tenten met zitplaatsen, zodat je elk concert beschut tegen zon of regen kan volgen. Toch extra bescherming nodig? Koop de enige echte festivalhoed (dit jaar ook voor kinderen) in onze shop aan de info-stand.

 

bereid je voor

 

Nog enkele tips voor de ultieme Walden-beleving:

  • Walden Festival is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets. De eerste tien fietsers die zich aanmelden aan de fietsenstalling ontvangen bovendien een gratis 'Walden' fietsbel. Plan je route.

  • Geniet tijdens het festival van vegetarische en veganistische lekkernijen. Opgelet: op het festivalterrein kan je enkel cashless betalen. Eigen eten en drank zijn niet toegestaan.

  • Op zondag is de capaciteit van een aantal concertlocaties (behalve museum) beperkt. Vertrek op tijd om zeker te zijn van een plekje.

  • Ben of begeleid je een persoon met een beperking? Samen met Inter zorgen we voor een aangenaam bezoek. Hier vind je een handig overzicht en een visueel verhaal.

slow radio

 

Kan je er niet bij zijn? Stem dan af op Klara en luister vanuit je luie zetel naar de concerten en interviews met de artiesten. Dit jaar zijn Katleen Van Bavel & Bart Vanhoudt de gastvrouw- en heer van dienst op zaterdag (18:00-22:00) en zondag (14:00-20:00).

concerten

/ museum

Ictus, Brussels Philharmonic en Vlaams Radiokoor

Music for Eighteen Musicians
meer info
/ museum

Eydís Evensen

The Light
meer info
/ museum

Avishai Cohen Banda Iroko

Iroko
meer info