combitickets en zondag 16 juli uitverkocht

koop nog snel een ticket voor zaterdag 15 juli

 

Nog iets meer dan een week te gaan tot Walden Festival! De tickets voor zondag 16 juli zijn allemaal de deur uit, maar gelukkig zijn er wel nog tickets voor zaterdag 15 juli. Een niet te missen avond voor liefhebbers van minimal music, beklijvende vioolsolo’s en fijnzinnige jazz. 

We geven je drie redenen om op 15 juli naar het Leopoldpark af te zakken.

9 iconen van de (neo)klassieke muziek en jazz op één avond

Joep Beving heeft nog weinig introductie nodig: met meer dan honderd miljoen streams is hij de meest beluisterde levende pianist. “Alsof we onder hypnose zijn geweest, zo snel vliegen de twee uur met Joep Beving voorbij”, zo omschreef de Volkskrant zijn laatste optreden.

In New York zijn de ‘Philharmonic concerts in the Park' tot een begrip uitgegroeid. Hoog tijd voor een Belgische versie! Brussels Philharmonic en violist Lorenzo Gatto brengen minimalisme in al zijn meesterschap, van Philip Glass en John Adams tot David Lang. 

Tania Gianoulli boetseert sculpturen uit geluid. Op Walden treedt de pianiste op met haar vaste oud-speler Kyriakos Tapakis én met Brusselaar en trompettist Jean-Paul Estiévenart. De perfecte partners in crime voor een expressieve jazz-set.

een magische locatie

De Standaard vermeldde het al: Walden Festival nodigt uit tot vertragen. In het groene Leopoldpark is het geraas van de stad ver weg. Leg je neer in het gras of plof neer in een van de knusse hoekjes om van de muziek te genieten. Al dan niet met wat lekkers erbij.

korting op je museumbezoek

Kom enkele uurtjes vroeger naar het Leopoldpark en combineer het festival met een bezoek aan het Museum voor Natuurwetenschappen. Op vertoon van je festivalticket ontdek je de hele collectie van het museum voor slechts €5.

concerten

/ museum

Ictus, Brussels Philharmonic en Vlaams Radiokoor

Music for Eighteen Musicians
meer info
/ museum

Eydís Evensen

The Light
meer info
/ museum

Avishai Cohen Banda Iroko

Iroko
meer info